tromaktiko: Αχ κάτι κολοτούμπες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αχ κάτι κολοτούμπες



'Ολη η αριστερά σήμερα, σύσσωμη ξεσπαθώνει για την προβοκάτσια των κουκουλοφόρων !!! Κρατικοί πράκτορες που αμαυρώνουν την λαϊκή αγανάκτηση!!!
Οι κουκουλοφόροι αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη σχετικά με το μνημόνιο!!!
Όργανο της κρατικής εξουσίας για να εκμηδενίσει την λαϊκή οργή ( δημιουργία φοβικών αισθημάτων) !!!
ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ κλπ
Ε λοιπόν έψαξα και βρήκα, τους υποστηρικτές των προβοκατόρων με τις κουκούλες!!! ( έχω μνήμη και θυμάμαι) !!!

1. Ράδιο αρβύλα σατιρίζουν τον Δένδια που θέλει να πατάξει τους κουκουλοφόρους και φυσικά διαμορφώνουν την κοινή γνώμη για την αποδοχή των παρακρατικών αυτών !!!



2. Αλαβάνος Αλέκος (Πρόεδρος του ΣΥΝ) μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο υπεραμύνεται την χρήση βίας και κουκούλας φυσικά !!!



3. Το 49% του Ελληνικού λαού που από την δημοσκόπηση (του ΣΚΑΙ) που παρατίθεται από τους Ράδιο Αρβύλα στο πρώτο βίντεο , είναι υπέρ των κουκουλοφόρων αυτών!!!

Όλα αυτά το 2009 !!!


Τι έγινε λοιπόν ; Δεν πουλάει πλέον η κουκούλα στα πρόβατα .. συγνώμη στους οπαδούς σας και τώρα οι κουκουλοφόροι είναι παρακρατικοί;


Αν πίσω από τις κουκούλες είναι παρατατικοί γιατί εμποδίζεται (ιδεολογικά) να τα ξεσκεπάσουμε αυτά τα καλόπαιδα, να δούμε ποιοι είναι;


Τολμάτε ή σας συμφέρει κάποια φορά οι κουκουλοφόροι, να είναι αγωνιστές που φοβούνται την κρατική καταστολή και κρύβονται πίσω από τις κουκούλες και την άλλη να είναι κρατικοί προβοκάτορες !!! Αποφασίστε γιατί μας μπερδεύετε !!!


Όλα για τα ψηφαλάκια .....

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!